ActiveProfile symbol 170 x 170.png

Active Profile AS

Active Profile AS - din profesjonelle samarbeidspartner innen relasjonsbyggende produkter som klær, gaver og kampanjeprodukter!

«Den som slutter å markedsføre seg for å spare penger, kan like gjerne stoppe klokken for å spare tid.» (Steve Mackenzie).

 

Active Profile AS gjør norske bedrifter og klubber synlige! Vi leverer ALT innen gaver, profil og reklameprodukter. Egne agenturer, kjente merkevarer og alt av spesialproduksjon. Vi har som firmanavnet tilsier også spesialisert oss på det meste av idrettstøy for breddeklubber, sykkel-, ski- og triatlon bekledning.


I Active Profile AS er vi tre ansatte med bred kompetansebakgrunn innen ulike områder. Ved behov benytter vi oss av innleid ekspertise som vi samarbeider godt med. Vi ønsker å være en ”idébank” for våre kunder og gi råd i valg av rett produkt. Alle våre produkter blir produsert i vårt nettverk av seriøse underleverandører rundt om i verden for å sikre en høy kvalitet. Vi søker hele tiden etter nye produkter og trender. 


Vår målsetting er å være en profesjonell samarbeidspartner og totalleverandør av relasjonsbyggende produkter til våre kunder med kortest mulig vei fra ide til produksjon og leveranse.